Odotettu pelaajauutinen!
Julkaistu: 27.03.2023 00.29

Odotettu pelaajauutinen!

Pyry Kuoppamäki jatkaa KJP Edustuksessa.

Keväällä alkava Kolmosen kausi tulee olemaan Pyry Kuoppamäelle jo kolmas KJP Edustuksen paidassa. KJP Edustuksessa Kuoppamäki on ennättänyt pelaamaan kahden vuoden aikana 41 ottelua tehden niissä neljä maalia.

Pyry nosti viime kaudella tasoaan todella paljon ja hienoa, että jatkosopimus on tehty, iloitsee päävalmentaja Esa Udd. Kuoppamäki on juoksuvoimainen ja terrierimäinen taistelija. Hän on monipuolinen pelaaja, jota voidaan käyttää puolustajana, sekä hyökkäävässä roolissa keskikentällä, joka on selkeästi mieleisin paikka Pyrylle. Tälle kaudelle Pyry on tärkeä palanen joukkuetta, jatkaa Udd.

Kuoppamäki on itse tyytyväinen jatkosopimukseensa. On hienoa jatkaa joukkueessa. Sain viime kaudella lisää kokemusta, olen hyvässä iässä ja paremmassa kunnossa kuin koskaan. Jalkapallo on edelleen laji, jossa vaaditaan asennetta. Ei ole mitään väliä, oletko kuinka tekninen tai taktinen tahansa, jos asenne ei välity kentälle, Kuoppamäki painottaa. Juuri tuota asennetta hän haluaa tuoda kentälle.

#meidänkjp #unelmienjalkapallokenttä #visitkouvola #kouvola #urheilukaupunki #KJP #montajoukkuettayksiseura #kouvolanjalkapallo #kaakonkolmonen #futiskouvola #kouvolanjalkapalloonkjp

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20