KJP kiinnitti Toni Korpelaisen
KJP Miehet EdustusJulkaistu: 03.03.2023 22.44

KJP kiinnitti Toni Korpelaisen

KJP Edustuksen on solminut vuoden 2023 kattavan sopimuksen 26-vuotiaan Toni Korpelaisen kanssa. Toni on Susien kasvatti, joka on pelannut viimeiset 6 vuotta miesten Nelosessa Korian Ponnessa. Päättyneellä kaudella Korpelainen pelasi 16 sarjaottelua ja yhden Suomen Cupin pelin. Maaleja tilastoihin kertyi yksi.

Jo aiemmat kaudet ovat osoittaneet, että Toni on väsymätön ikiliikkuja, varustettuna nopeilla jaloilla sekä hyvällä vasemmalla jalalla. Hän pystyy pelaamaan niin oikealla, kuin vasemmallakin laidalla. Hänet voi laittaa pelaamaan myös laitapuolustajan roolissa tai keskikentälle, listaa päävalmentaja Esa Udd uusinta sopimuspelaajaansa. Kaikkea potentiaalia ei olla Tonista vielä ulosmitattu, joten odotamme hänen näyttävän osaamistaan tulevalla kaudella.

Odottavin ja positiivisin mielin liityin KJP Edustuksen vahvuuteen. Tavoite on pelata joka ikinen minuutti, joka vain on pelattavissa, Korpelainen kertoo. Tietenkin haluan mahdollisimman ison roolin, mutta se täytyy itse ansaita. Kentällä annan joukkuepelaamista loppuun asti, toteaa Korpelainen. Toivottavasti saamme tulevalla kaudella tiukkoja pelejä sekä paljon yleisöä keskuskentälle, jotta saataisiin hyvä tunnelma.

#meidänkjp #unelmienjalkapallokenttä #visitkouvola #kouvola #urheilukaupunki #KJP #montajoukkuettayksiseura #kouvolanjalkapallo #kaakonkolmonen #futiskouvola #kouvolanjalkapalloonkjp