Heippa juuri sinä siinä, me haluamme sinut meille!

Ilman laadukasta valmennusta ja joukkueen taustatoimijoita ei ole laadukasta harrastus - ja kilpatoimintaa. Kannustamme kaikenikäisiä - ja taustaisia valmennuksesta ja muusta seuratoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä aloittamaan oman valmentaja - ja toimihenkilöpolkunsa KJP:ssä.

Etsimme koko ajan uusia valmentajia ja toimihenkilöitä mukaan toimintaan. KJP tarjoaa valmentajille väylän kehittyä niin pitkälle, kuin se seuramme puitteissa on mahdollista. Seura järjestää valmentajille, ohjaajille ja muille toimihenkilöille omaa koulutusta sekä tarjoaa mahdollisuuden kouluttautua liiton järjestämillä valmennuskursseilla. 

Kiinnostuitko?  Olet sitten kiinnostunut valmentamaan nuorimpia nappuloita tai vanhempia ikäluokkia, niin otathan meihin yhteyttä otto.torkkell@kouvolanjalkapallo.fi tai harri.koskinen@kouvolanjalkapallo.fi

Liikunnallisuus, positiivinen asenne ja halu toimia lasten ja nuorten parissa ovat ensisijaisen tärkeitä. Lajikokemus katsotaan eduksi.
 Lomake sulkeutuu 27.11.2021 12.00
Täytä alla oleva lomake tilataksesi KJP kausikortin kaudelle 2021

Yhden kausikortin hinta 20€
Futis on kiva harrastus!

Oletko kiinnostunut jalkapallosta? Miten pääset mukaan toimintaan?

KJP:n toimintaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat tytöt ja pojat.          

Jokainen lapsi tai nuori on riittävän hyvä liikkuja seuraamme.

ILMOITTAUDU nyt KJP:n Tykkimäki pallokerhoihin, Futis kuuluu kaikille pallokerhoihin tai Perhefutikseen

Mukaan voi tulla milloin tahansa

AINA voi kokeilla ensimmäisen kerran ilman veloitusta

Tärkeintä on, että lapsi tai nuori saa positiivisia kokemuksia jalkapallon parissa, ja että jalkapallosta tulisi koko perheen iloinen harrastus.