Jan Rytilahti jatkaa KJP Edustuksessa
Julkaistu: 08.01.2023 16.20

Jan Rytilahti jatkaa KJP Edustuksessa

KJP Edustus joukkueen rakentuminen jatkuu ja tuorein sopimuspelaaja on 26-vuotias Jan Rytilahti, joka jatkaa mustapaidoissa myös kauden 2023

Rytilahti oli viime kaudella yksi joukkueen runkopelaajista. Hän pelasi viime kaudella 17 sarjaottelua, joissa hän onnistui maaliteossa neljästi. Suomen Cupissa hänelle kertyi pelattuja otteluita viisi ja Regions' Cupissa kaksi. KJP-fanit pääsevät jälleen ensi kaudella ihailemaan Janun hienoa potkutekniikkaa ja pelikäsitystä. Rytilahdella tulee olemaan edelleen merkittävä rooli joukkueen keskikentällä. Hän on todellinen työmyyrä” toteaa päävalmentaja Esa Udd.

– Rytilahti on erinomainen box to box-pelaaja. Sellainen voittajatyyppi, jota jokainen joukkue tarvitsee, Udd alleviivaa.

Keskikentän kaikilla kaistoilla viihtyvä pelimies on tyytyväinen jatkostaan KJP:ssä. Olen joukkuepelaaja, tavoitteeni on auttaa joukkuetta saavuttamaan tulevan kauden tavoitteet Rytilahti toteaa. Viime kaudelta jäi parannettavaa Haminan vieraspelistä ja mieleenpainuvimmat pisteet sarjataulukkoon saatiin kesäkuun lopun paikallisderbystä. Tulevalle kaudelle tavoitteena on lisää tasaisuutta omaan pelaamiseen.

#meidänkjp #unelmienjalkapallokenttä #visitkouvola #kouvola #urheilukaupunki #KJP #montajoukkuettayksiseura #kouvolanjalkapallo #kaakonkolmonen #futiskouvola #kouvolanjalkapalloonkjpKJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20