KJP Edustukselle maalivahtisopimus
Julkaistu: 21.12.2022 21.45

KJP Edustukselle maalivahtisopimus

KJP Edustus on tehnyt jatkosopimuksen maalivahti Riiko Martiskaisen kanssa. Uusi sopimus pitää 18-vuotiaan Martiskaisen KJP:ssä ainakin kauden 2023.

- Nyt on aika hyvät tunnelmat, kun on saatu sopimus tehtyä. Ei tarvitse sitä miettiä, vaan voi keskittyä treenaamiseen ja pelaamiseen täydellä teholla, Riiko tuumaa sopimuksestaan. Tavoitteenani on tulevana kautena kehittyä, nauttia futiksesta ja ansaita myös minuutteja Kolmosen otteluissa, Riiko toteaa.

Päättyneellä kaudella Riiko on torjunut kaikkiaan 15 ottelussa KJP/2 joukkueessa miesten Nelosessa ja 1 Suomen Cupin ottelussa. Myös ensimmäiset Kolmosen minuutit tuli ansaittua KJP - MyPa ottelussa lokakuussa. Nelosen ottelut ovat olleet arvokasta kokemusta tulevalle kaudelle. Päävalmentaja Esa Udd on luonnollisesti tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen. Riiko on tunnollinen harjoittelija, joka on valmis tekemään töitä kehittyäkseen lisää maalivahtina.

Riiko Martiskainen on hyvin kehityskelpoinen nuori maalivahti kommentoi maalivahtivalmentaja Ville Lehtinen, joka odottaa mielenkiinnolla, miten isoja askeleita Riiko ottaa ensi kaudella.

#meidänkjp #unelmienjalkapallokenttä #visitkouvola #kouvola #urheilukaupunki #KJP #montajoukkuettayksiseura #kouvolanjalkapallo #kaakonkolmonen #futiskouvola #kouvolanjalkapalloonkjp

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20