Kouvolan Jalkapallo ry hakee seurasihteeriä!
Julkaistu: 02.09.2023 21.04

Kouvolan Jalkapallo ry hakee seurasihteeriä!

Tule tekemään tärkeää työtä hyvässä seurassa!

Kouvolalaiset jalkapalloseurat Korian Ponsi, Kumu JT, MYPA Juniorit, Sudet ja Valkealan Kajo yhdistivät junioritoimintansa Kouvolan Jalkapallon (KJP) alle 1.11.2020. Kouvolan Jalkapallo hakee nyt täydennystä joukkueeseensa. Etsimme seurasihteeriä kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Tarvitsemme seuran hallintoon seurasihteerin ja taloudenhoitajan tehtäviin henkilön, joka työskentelee yhdessä toiminnanjohtajan, hallituksen, valmentajien ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Tuoreessa seurassa sinulla on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa käytäntöjen muodostumiseen ja luoda toimenkuvaa vahvuuksiesi kautta!

Toivomme sinulta innostunutta otetta, kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnosta ja viestinnästä. Yhdistystoiminnan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Myös monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

Seurasihteerin pääasiallisia työtehtäviä ovat mm.:

  • seuran operatiivisten ja hallinnollisten asioiden hoitaminen.
  • seuran maksuliikenteen hoitaminen ja kirjanpidon avustavat tehtävät
  • jäsenistön tiedusteluihin vastaaminen ja ohjaus,
  • seuran jäsenrekisterin ylläpito
  • sähköpostiliikenteen hoitaminen
  • sekä erilaiset vaihtuvat toimistotehtävät

Seurasihteerin tehtävään kuuluu myös seuran viestintä- ja koulutustehtäviä sekä jonkin verran varainhankintaan liittyviä tehtäviä sekä yhteydenpitoa seuran eri sidosryhmiin. Seurasihteeri osallistuu myös seuran erilaisiin projekteihin. Ajoittainen etätyöskentely voi myös olla mahdollista.

Tehtävä edellyttää itsenäistä, oma-aloitteista ja vastuullista työskentelytapaa, hyvää organisointikykyä, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja (ml. hyvät tietotekniset taidot) sekä verkostoitumistaitoja. Sinulta odotamme hyvän asenteen lisäksi alaan liittyvää tai soveltuvaa koulutusta sekä halua oppia uusia asioita. Työtehtäviin ja ohjelmien käyttöön annetaan perehdytys.

Tehtävä on päätoiminen, ja viikkotyöaika on 37,5 tuntia. Tehtävä edellyttää myös mahdollisuutta työskennellä toisinaan iltaisin ja viikonloppuisin. Koska seura toimii koko Kouvolan alueella, oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen tehtävän hoitamisessa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä, mielellään lokakuussa 2023 tai jopa aiemmin.

Vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo sekä palkkatoivomus tulee lähettää viimeistään 15.9.2023 seuran puheenjohtaja Sampo Suojalalle osoitteeseen rekry@kouvolanjalkapallo.fi. Lisätiedot: Merja Larikka 040 5509740 tai merja.larikka@kouvolanjalkapallo.fi

Hakijoita haastatellaan heti hakuajan umpeutumisen jälkeen, ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

#meidänkjp#unelmienjalkapallokenttä#visitkouvola#kouvola#urheilukaupunki#KJP #montajoukkuettayksiseura #kouvolanjalkapallo #kaakonkolmonen #futiskouvola #kouvolanjalkapalloonkjp

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20