Romeo Uotila ja Taneli Pajari mukana Huuhkajaturnauksessa
Kouvolan Jalkapallo ryJulkaistu: 28.06.2024 14.07

Romeo Uotila ja Taneli Pajari mukana Huuhkajaturnauksessa

Vuonna 2010 syntyneiden poikien Huuhkajaturnausta on pelattu Eerikkilässä 25.–28.6. Turnauksen keskiössä on pelaajakoulutus- ja tarkkailu sekä valmennusosaamisen kehittäminen. Turnauksessa kartoitetaan, minkälainen ikäluokan tämänhetkinen potentiaali on, ja se toimii lähtölaukauksena maajoukkuepolulle.

Tämän vuoden Huuhkajaturnaukseen osallistuu 240 aluevalmentajien valitsemaa pelaajaa eri puolilta Suomea. Vuonna 2010 syntyneet pelaajat on jaettu alueittain 12 joukkueeseen, jotka ottavat toisistaan mittaa neljän päivän aikana.

KJP:n joukoista mukaan on valikoitunut kaksi pelaajaa, Romeo Uotila ja Taneli Pajari, jotka ovat pelanneet turnauksessa Team Taylorin riveissä. Pajari on päässyt myös maalinteon makuun Team Hradeckya vastaan pelatussa ottelussa!

Huuhkajaturnauksella on pitkät perinteet, sillä ensimmäinen turnaus järjestettiin vuonna 1973. Aikaisemmin Huuhkajaturnaus tunnettiin Pohjola Cupina ja Piiricupina. Teemu Pukki, Lukas Hradecky, Joel Pohjanpalo ja kymmenet muut maajoukkuetähdiksi nousseet pelaajat ovat käyneet läpi nykyisin Huuhkajaturnauksena tunnetun tapahtuman.

Huuhkajaturnauksesta alkaa alueellinen maajoukkuetoiminta eli aluetoiminta, jossa syksystä lähtien 1,5 vuoden ajan pelaajille järjestetään leirejä. Aluetoiminnassa tutustutaan maajoukkuetoiminnan arvoihin ja pelitapaan.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20