Otteluennakko 13.6. Purha - KJP
Miehet EdustusJulkaistu: 12.06.2024 19.44

Otteluennakko 13.6. Purha - KJP

18:30 | Urheilukeskus N, Inkeroinen

Inkeroisten Urheilukeskus valmistautuu kiihkeään kohtaamiseen, kun Purha ja KJP iskevät yhteen torstaina 13.6. Ennen ottelun alkua päävalmentaja Miika Kuntonen kommentoi joukkueensa tilannetta:

– Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten tiiviisti ja määrätietoisesti olemme harjoitelleet. Näen pelaajiemme kehityksen ja joukkueen yhtenäisyyden. Projekti etenee hyvin.

Meille maalien saanti on ollut ison työn takana, mutta omassa päässä on heilunut luvattoman helposti. Tähän Kuntonen vastaa:

– Se on just näin. Viikko tätä on nyt jumpattu ja helpotusta tuo toivottavasti myös Oskarin löytynyt maalivainu.

Veeti Piira pelaa huomenna ensimmäisen miesten pelinsä.

– Veeti on tuonut ryhmäämme uutta energiaa. On hienoa, kuinka hän jo tässä iässä johtaa peliä puheellaan, hän on selvästi valmis kantamaan vastuuta ja valmis miesten peleihin.

Kuntonen arvioi vastustajaa:

– He ovat taisteleva ja suoraviivainen joukkue, joka on myrkkyä meidän pelityylillemme. Meidän on keskityttävä omaan peliimme ja tehtävä töitä voiton eteen. Toivon, että kentällä nähdään intohimoa ja tunnetta, kyseessä on kuitenkin derby.

Kuntonen toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi derbyyn, ja muistuttaa, että välimatkaa on tosiaan vain parikymmentä kilometriä Kouvolan keskustasta Inksan kentälle.

Kuva: Kari Koski

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20