Kesän hauskin jalkapalloturnaus!

ILMOITTAUDU

Marraskuussa 2020 Kouvolan alueen viisi junioriseuraa yhdistivät voimansa ja keskittivät kaiken junioritoimintansa Kouvolan Jalkapallon (KJP) alle. Yhdistymisen myötä myös kaikki tapahtumat keskitettiin ja jo 14. vuonna peräkkäin Kouvolan alueen kentillä pelattu junioreiden perinteinen Tykkimäkiturnaus jatkaa myös KJP:n kanssa.

16. kerran järjestettävässä Tykkimäkiturnauksessa on mukana tyttö- ja poikajoukkueita seitsemässä ikäluokassa, kuudella kenttäalueella. Turnaukseen myydään turnauspaketteja, joihin sisältyy pakettikohtaisesti majoitus, ruokailu ja Park Hopper -yhdistelmärannekkeet, joilla on sisäänpääsy sekä Tykkimäen huvipuistoon että Actionparkiin.
Joukkuekohtainen turnausmaksu maksetaan erikseen.

Uudistuneessa turnauksessa vanhin ikäluokka (P13, 2010) aloittaa ensimmäiset ottelunsa perjantaina kenttien iltavalaistuksella valoturnaustyyliin. Lauantaina kaikkien sarjojen ottelut päättyvät viimeistään kello 17:30 jonka jälkeen kaikki halukkaat joukkueet pääsevät nauttimaan Tykkimäen huvipuiston päättäjäispäivästä, jolloin puisto on avoinna aina kello 22:00 saakka päättäen illan upeaan ilotulitukseen.


Nähdään elokuussa Kouvolassa!

Ilmoittautuminen omalla sivulla!

16. Tykkimäkiturnaus Kouvolassa 25. - 27.8.2023

3 päivää

1 turnaus