Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Kouvolaan tiistaina 4.7.
Kouvolan Jalkapallo ryJulkaistu: 01.07.2023 22.23

Valtakunnallinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Kouvolaan tiistaina 4.7.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Kouvolaan K-Citymarketin ja kauppakeskus Veturin parkkipaikalle tiistaina 4.7. klo 14-18.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Kouvolassa vastaavat, K-kauppias Lasse Keränen K-Citymarket Kouvolasta, paikallisseurana Kouvolan Jalkapallo ja K-ryhmä.

Koko kaupan väki on ilolla mukana tapahtumassa

”On hienoa, että saamme olla järjestämässä liikunnallista tapahtumaa täällä Veturin kauppakeskuksessa ja pääsemme yhdessä liikuttamaan lapsia ja nuoria”, iloitsee K-kauppias Lasse Keränen. ”Lasten ja nuorten liikunta ja hyvinvointi on meille tärkeää ja on mahtavaa päästä toteuttamaan tämmöinen tapahtuma, joka tarjoaa mukavaa ajanvietettä kesälomaa viettäville lapsille.”

”Perheemme on liikunnallinen ja olemme olleet aktiivisesti mukana omien poikiemme urheiluharrastuksissa, mutta myös kauppiaana tuen aina mielelläni paikallista urheilua ja seuratoimintaa”, Lasse kertoo. ”Olemme koko kaupan väellä ilolla mukana seuraamassa pelejä ja nauttimassa hyvästä fiiliksestä.”

KJP on mukana liikuttamassa

Kouvolan Jalkapallo toivottaa kaikki tervetulleiksi Veturin kauppakeskukseen: ”Kyseessä on todella iloinen tapahtuma koko perheelle. Yhdessä tekeminen on aina arvokasta, ja K-Citymarket Kouvolan kanssa yhdessä toteutettu tapahtuma edustaa tätä juuri parhaimmillaan.” Ilolla olemme mukana Futiskiertueella, kertoo tapahtuman puuhahenkilö Merja Larikka.

Kouvolan Jalkapallo (KJP) on vielä suhteellisen nuori seura, joka perustettiin vuonna 2020, kun kouvolalaiset jalkapalloseurat Korian Ponsi, Kumu JT, MYPA, Sudet ja Valkealan Kajo ovat päättivät yhdistää kaiken junioritoimintansa Kouvolan Jalkapallon (KJP) alle. KJP:n tunnistaa katukuvassa mustavalkoisesta väristä ja tietysti logostamme.

KJP vastaa tällä hetkellä joukkue- ja kilpatoiminnan lisäksi jalkapalloiluun liittyvästä harrastetoiminnasta; päiväkoti- ja kouluyhteistyöstä, perhefutis- ja pallokerhotoiminnasta. KJP toimii koko Kouvolan alueella. Hyvää harrastusta etsiville mahdollistamme jalkapallon harrastamisen sopivassa tasoryhmässä kaikissa ikäluokissa. Tavoitteisiimme pääsemme takaamalla valmennuksen, tukitoimintojen ja päivittäisen toiminnan laadun. Pelaajajäseniä seurassa on tällä hetkellä 878.

Tervetuloa pitämään hauskaa Futiskiertueelle ja tutustumaan jalkapallon lisäksi seuramme toimintaan!

K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhma.fi/futiskiertue

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

Ma - Pe 10-15 (sopimuksen mukaan)


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20