Lukas Spiringille jatkosopimus
Julkaistu: 13.01.2023 20.42

Lukas Spiringille jatkosopimus

KJP Miesten edustusjoukkueen nuorisokaarti sai lisäystä, kun Lukas Spiring allekirjoitti jatkosopimuksen mustapaitojen kanssa.

Päävalmentaja Esa Uddin mukaan Spiring on mielenkiintoinen nuori pelaaja, jolla on vielä mahdollisuudet kehittyä, vaikka kuinka pitkälle. Viime kaudella ennakkoluulottomasti esiintynyt nuorukainen viihtyy keskikentän hyökkäävissä rooleissa, mutta tarvittaessa myös puolustuksessa. Spiring pelasi viime kaudella 12 Kolmosen sarjaottelua, joissa hän onnistui maaliteossa kahdesti. Nelosen otteluita kertyi 7 ja niissä hän onnistui maalinteossa kerran.

- Lukaksen vahvuuksia ovat nopeus ja periksiantamattomuus. Pelaajana Lukas meni viime kaudella eteenpäin todella paljon, joten odotukset ovat korkealla tulevalla kaudella, kommentoi Udd

Lukas Spiring odottaa paljon tulevalta kaudelta: ”Hienoa päästä jatkamaan tutussa joukkueessa. Haaste on kova, mutta meillä on viime kaudelta hyvä porukka kasassa, joten odotan mielenkiinnolla, mitä ensi kausi tuo tullessaan. Nyt kun on pelannut jo yhden kauden joukkueessa ja tuntee pelikaverit, niin tuleva kausi on ollut helppo startata. Tavoitteet on tietysti saada mahdollisimman paljon peliaikaa ja vakiinnuttaa avauskokoonpanon paikka. Hienoa, että hyvä valmennustiimi jatkaa. Olen erittäin motivoitunut ja valmis aina antamaan 100 % joukkueelle".

#meidänkjp #unelmienjalkapallokenttä #visitkouvola #kouvola #urheilukaupunki #KJP #montajoukkuettayksiseura #kouvolanjalkapallo #kaakonkolmonen #futiskouvola #kouvolanjalkapalloonkjp

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

Ma - Pe 10-15 (sopimuksen mukaan)


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20