Kouvolan Jalkapallo hakee osa-aikaista fysiikkavalmentajaa
Kouvolan Jalkapallo ryJulkaistu: 27.05.2022 21.30

Kouvolan Jalkapallo hakee osa-aikaista fysiikkavalmentajaa

Kouvolan Jalkapallo, KJP on yli 700 pelaajan Kymenlaakson yksi isoimmista jalkapalloseuroista, joka syntyi, kun kouvolalaiset jalkapalloseurat Korian Ponsi, Kumu JT, MYPA, Sudet ja Valkealan Kajo päättivät yhdistää kaiken junioritoimintansa Kouvolan Jalkapallon alle. Yhdistymisen suurimpana motiivina oli toimivan pelaajapolun synnyttäminen kouvolalaiseen jalkapalloon. Juniorijoukkueiden lisäksi seurassa toimii sekä miesten- että naisten edustusjoukkueet. Seuran toiminta-alueena on Suur-Kouvolan alue.

Fysiikkavalmentaja

Tehtävän vastuualueet

  • Kehität ja vastaat fyysisestä valmennuksesta, joka ikäluokassa
  • Koulutat/ohjaat valmentajat toteuttamaan fyysisen harjoituksen osana jalkapalloharjoitusta.

Toivomme Sinulta

  • Kokemusta eri-ikäisten kanssa toimimisesta
  • Erinomaisia tiimi- ja vuorovaikutustaitoja
  • Vankkaa kokemusta ja koulutusta fysiikkavalmennuksesta

Tehtävä on osa-aikainen ja työsuhde vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan . Lisätietoja seurastamme sekä avoinna olevasta tehtävästä saat toiminnanjohtaja Minna Salmelta p. 050 433 0077, tai seuramme puheenjohtajalta Santeri Susiluodolta p. 044 338 6113. Mikäli koet, että paikka voisi olla juuri Sinua varten, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi viimeistään 30.6.2022. rekry@kouvolanjalkapallo.fi

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.