Minna Salmi aloittaa Kouvolan Jalkapallon seuratyöntekijänä 1.6.2021 alkaen
Julkaistu: 31.05.2021 15.14

Minna Salmi aloittaa Kouvolan Jalkapallon seuratyöntekijänä 1.6.2021 alkaen

Kouvolan jalkapallon hallitus on 18.5.2021 päättänyt täyttää tapahtumavastaava Nanne Lindbergin toimen tämän siirryttyä Vaasan palloseuraan.

Minnalla on työkokemusta tapahtumavastaavan tehtävistä (American car show, turvallisuusalan jalkapalloturnauksesta), asiakashankinnasta, turvallisuussuunnitelmista, lasten- ja nuorten ohjaamisesta, sekä omien harrastusten kautta kilpaurheilusta, myös jalkapallosta 7 vuoden ajalta. Viimeiset vuodet Minnan työ on ollut erityistason lastensuojelulaitoksessa ohjaajana.

”- Osa teistä jo tunteekin minut.Taustastani sen verran, että olen ollut kilpaurheilija nuoruudessa ja valittu aikanaan Suomen urheiluliiton valmennusryhmään. Tämä vaikutti siihen, että jalkapallo harrastus loppui. Autourheilu vei mennessään, joka on jatkunut näihin päiviin asti. Toki ei enää aktiivikilpailijana. Lasten harrastukset ja sitä kautta hyvinvoiva lapsi ja nuori on itselleni tärkeää. Jalkapallo sopii kaikille, myös erityislapsille. Tulen hyvillä ja avoimin mielin KJP:n toimintaan mukaan. Teen kaiken jalkapallojunioreiden eteen ja pyrin kehittämään toimintaa, jotta kaikilla olisi mielekäs harrastus. Haluan omalla panoksellani tuoda seuralle näkyvyyttä ja lisää junioreita sekä luoda yhteistyöverkostoja muiden alueen toimijoiden kesken. Lisäksi tavoitteenani on saada alueelle lisää turnauksia, jopa kansainvälisiä. -Minna”

Pääpaino uudella seuratyöntekijällä on tällä hetkellä turnausten markkinoinnissa ja ottelutapahtumissa. Tykkimäkiturnauksessa Minna Salmi toimii turnauspäällikkönä. Minna osallistuu myös P2009 joukkueen valmennukseen. Hänellä on myös Palloliiton valmentajakoulutus.

Harri Koskinen

Toiminnanjohtaja

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20