Tiitus Mäkinen liittyy KJP vahvuuteen
Julkaistu: 12.01.2022 21.35

Tiitus Mäkinen liittyy KJP vahvuuteen

KJP Edustuksella on ilo julkistaa uusin sopimuspelaaja, kun lupaava nuorukainen Tiitus Mäkinen liittyy edustusjoukkueemme vahvuuteen.

Tiitus Mäkinen edustaa kouvolalaisen jalkapallon vuosikertaa 2004. Tiitus on Susien ja KJP kasvatti, joka pelasi viime kaudella B-poikien SM sarjaa 17 ottelussa tehden 2 maalia. Pääasiassa keskikentällä operoiva Mäkinen viihtyy hyvin pallon kanssa. Esa Udd listaa uusimman sopimuspelaajansa vahvuuksia, joita ovat hyvä pelikäsitys, pallovarmuus ja taitavuus. Tiitus on monipuolinen pelaaja ja pystyy pelaamaan useammalla pelipaikalla.

KJP Edustuksen päävalmentaja Esa Udd on tyytyväinen sopimukseen ja odottaa Mäkisen nousevan pelaajana seuraavalle tasolle tulevalla kaudella. Uusimman pelaajasopimuksen myötä päävalmentaja Esa Uddilla on Kaakon Kolmoseen käytössään jo 18 pelaajaa.

Tiitus Mäkinen kertoo edustavansa mielellään jatkossakin KJP:n väreissä ja on tyytyväinen nyt syntyneeseen sopimukseen. Joukkueessa on myös tuttuja kavereita, joiden kanssa tykkään treenata, enkä malta odottaa että pääsemme taas pelikentille.

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20