KJP mukaan Kymenlaakson naisfutiksen yhteistyöhön
Julkaistu: 02.03.2021 17.26

KJP mukaan Kymenlaakson naisfutiksen yhteistyöhön


Viime kaudella vielä vastustajina olleet KJP ja KTP lyövät kaudelle 2021 nyrkit yhteen ja ryhtyvät farmisopimuksen myötä rakentamaan suunnitelmallista nais- ja tyttöpelaajien pelaajapolkua Kymenlaaksossa, (Kuva: Mikko Mäkelä / Mikonkuvat.fi)


Naisfutiksen yhteistyö

KJP Naisten joukkue on solminut farmisopimuksen Naisten Kakkosessa pelaavan KTP:n kanssa. Sopimus mahdollistaa aikuisikäisten pelaajien liikuttamisen ylemmän sarjatason seurasta alempaan. Tässä tapauksessa siis KTP:n pelaajia voidaan nähdä KJP:n edustusjoukkueen riveissä.

Sopimuksen tavoitteena on varmistaa tulevalla kaudella pelaajien riittävyys KJP naisten joukkueessa, ja samalla vähemmälle peliajalle KTP:ssä jäävät pelaajat voivat auttaa omalla panoksellaan KJP:n naisten joukkuetta.

KJP B-tyttöjen joukkue lähtee B-tyttöjen Ykköseen FC Peltirummun kanssa yhteisjoukkueella. Yhteisjoukkuesopimus mahdollistaa kauden aikana pelaajaliikenteen FC Peltirummun T15 (2006) joukkueen ja KJP B-tyttöjen välillä. Tavoitteena on varmistaa mahdollisuus pelata B-tyttöjen Ykköstä Kouvolan alueella myös kaudella 2022.

Yhteistyösopimuksien tavoitteena on vahvistaa ja edistää tyttö- ja naisjalkapallon asemaa ja erityisesti sen tulevaisuutta Kouvolassa. Tämän myötä Kymenlaaksossa voidaan aloittaa suunnitelmallinen nais- ja tyttöpelaajien pelaajapolkujen uudelleenrakentaminen.

Aiheesta lisää:

Kymenlaakson naisfutiksen yhteistyö tiivistyy | KTP

Naisten ja tyttöjen jalkapalloon pumpataan uutta puhtia | Kouvolan Sanomat