Kymi Liigaa legendaarisella Arto Tolsa Areenalla
Julkaistu: 27.08.2021 11.17

Tiistaina Kymi Liigaa pelattiin hyväntuulen kaupungissa Kotkassa viileähkössä kelissä. Tolsalla tavattiin tuttuja joukkueita ja ensimmäinen matsi oli KTP juniorit 5 vastaan. KTP aloitti hyvin ja siirtyi nätillä vaparilla 1-0 johtoon. Sudet pääsi kuitenkin otteluun hyvin mukaan ja tauolle siirryttiin tilanteessa 1-2 kulmapotkun jälkitilanteesta tulleella maalilla.

Maaleilla ei mässäilty toisella jaksollakaan mutta Sudet loivat tilanteita Topiaksen hyvien laitanousujen ja keskityksien kautta. Pari niistä tuottikin tulosta nätin kuvion seurauksena. Voitto Susille 2-4. Ottelun maalit Vennin E, Topiaksen, Rasmuksen ja Mikaelin nimiin.

Illan toisessa kamppailussa vastaan asettui KTP juniorit 4. Ottelusta tuli tasainen kuten aiemminkin tällä kaudella KTP:tä vastaan. Topias oli edelleen vauhdissa ja toi palloa hyvin ylös. Tauolle tilanteessa 2-2 Rasmuksen ja Topiaksen maaleilla.

Toisella jaksolla KTP näytti karkaavan voittoon mutta Venni E:een hattutempulla ja Mikaelin torjunnoilla joukkueemme nousi tasoihin ja loppunumerot olivat 5-5.