Kymi Liigan syyskierros jatkui Valkealassa
Julkaistu: 11.08.2021 22.25

Kymi Liigan syyskierros jatkui Valkealan Urheilukeskuksessa lämpimässä kesäkelissä, jossa Sudet kohtasi ensimmäisessä ottelussaan HaPK:n Haminasta. HaPK aloitti ottelun kovalla prässillä omalla hyökkäysalueellaan ja Susien puolustus oli kovalla koetuksella heti pelin alussa.

Pojat onnistuivat kuitenkin hyvin puolustuspelissään eikä HaPK päässyt karkaamaan. Puolustuksen hahmo oli Mico, joka esitti hyviä otteita tärkeillä katkoillaan ja periksiantamattomuudellaan. Ensimmäisellä jaksolla poikamme saivat muutaman pistohyökkäyksen, joista he viimeistelivät varsin tehokkaasti. Tauolle mentiin tilanteessa 2-2 Manu-Mion ja Milon maaleilla.

Ottelun toiselle jaksolle valmennus oli loihtinut poikiin lisää virtaa ja peli-ilme parani huomattavasti. Hyökkäyksiin lähtö nopeutui ja paikat maalinedustalla käytettiin hyvin. Rasmus kikkaili nätisti 3 maalia ja häntä säestivät maalilla mieheen Topias ja Aleksi S. Tuomarin viheltäessä pelin päättyneeksi "taululla" komeilivat 7-4 voittolukemat.

Illan toisessa ottelussa KTP oli parempi lukemin 7-2.