Kymiliiga 6.7.2021
Julkaistu: 10.07.2021 16.53

Sudet olivat säilyttäneet samanlaisen peli-ilon Kymi Liigan pelien jatkuessa Saviniemessä, jota nähtiin Lahden turnauksessa viikonloppuna. Illan ensimmäisessä pelissä kohdattiin uusi tuttavuus Haminan Pallo-Kissat.

Ottelu oli Susien hallinnassa heti alusta alkaen Vennin ja Topiaksen mättäessä maaleja vastustajan pömpeliin. Tauolle Susien johdossa 3-1.

Toisella jaksolla sama tahti jatkui. Venni maalasi hienoja maaleja ja Topias hoiti puolustusta ja avasi peliä nätisti. Koko joukkueelta hyvä esitys ja voitto Susille 8-2. Maalit Venni 5 ja Topias 3.

Toiseen matsiin KTP juniorit 5 vastaan lähdettiin samalla sapluunalla. Ottelusta ei kuitenkaan tullut helppoa.

Sudet oli hieman ennen taukoa 3-1 johdossa mutta sitten kävi pieni nukahdus ja tauolle mentiin KTP:n johdossa 3-5.

Alkoi näyttämään että joukkueen 8 ottelun voittoputki katkeasi kun KTP oli ottelun lopulla 4-6 johdossa. Tälläkin kertaa pojat taistelivat ja jaksoivat loppuun saakka, vain kahdella vaihtopelaajalla, ja nousivat 8-6 voittoon.

Joukkueesta Vennille jälleen 5 maalia ja koko illan saldo hieno 10 maalia. Maalit myös Topias 2 ja Rasmus 1. Joukkueella on nyt hieno 9 voiton putki. Tästä on hyvä jäädä viettämään liigan taukoa.