29.5.2021 P12 Kakkonen PEPO - KJP
Julkaistu: 29.05.2021 17.12

P12 Kakkosen KJP (Eteläinen Lohko 4) kauden toinen peli pelattiin 29.5. Lappeenrannan Sammonlahden tekonurmella. Tiedossa oli, että tiukka peli on edessä. PEPO lähti peliin heti rivakasti ja teki ensimmäisen maalin jo kuudennella peliminuutilla. Tiukka tempo jatkui ja siitä huolimatta, että KJP:n pojat tekivät armottomasti töitä niin puoliajalle mentiin jo 4-0 PEPOn johdossa. Valmentaja Otto kuitenkin valoi uskoa joukkoihin - KJP:n peli näytti hyvältä ja lukemista huolimatta vastustaja ei suinkaan ollut ylivoimainen. Kentälle takaisin saatesanoilla - toinen puoliaika on meidän.

Taistelu jatkui ja tiukkoja tilanteita oli molemmin puolin - yhdessä hyökkäyksessä PEPO onnistui kolmeen kertaan ylärimaan, mutta maaliin pallo ei mennyt. 53 peliminuutilla PEPO sitten onnistui maalinteossa ja johti jo 5 - 0. KJP:n pojat olivat kuitenkin päättäneet, että maali tehdään ja minuuttiluvulla 56 Aku Kortelainen sijoitti Lenni Haddingtonin antamasta kulmapotkusta maalin etukulmasta sisään loistavasti pelanneen PEPOn maalivahdin nenän edestä. Toinen puoliaika siis tasan 1 - 1.

Lopputulos siis 5 -1 PEPOlle - tällä kertaa...

Joukkue tänään: 30 Metsäketo (MV), 2 Vauhkonen, 4 Kärkkäinen, 9 Sysi-Aho, 11 Haddington, 17 Kortelainen, 19 Eskelinen, 20 Rantanen, 21 Karhunen, 55 Manso N, 66 Manso K.