KJP Miehet Edustus, Miesten Kolmonen

KJP KJP - Edustus IPS  2 - 2

Kouvola keskus UP N

KJP:lle kauden kolmas tasapeli

Kouvolan Jalkapallo KJP pelasi perjantaina jalkapallon Kolmosessa kauden kolmannen tasapelinsä. Sarjan hyvin aloittanut IPS hallitsi toista puoliaikaa vahvasti, mutta ottelu päättyi silti 2-2 (2-1).

Vaikka piste oli vieraille ansaittu, KJP:lle jäi lopusta varmasti aiheita harmitteluun. Aivan mahtavan ottelun pelannut maalivahti Ville Iiskola joutui yliajalla vahvan vasta-auringon uhriksi, kun Joonatan Sinkkosen pomppiva pallo katosi näkökentästä ja painui verkkoon 92. minuutilla. Hieman aiemmin Iiskola oli torjunut 2-3 aivan varmaa maalipaikkaa, joten kokeen veskarin tunnelmat saattoi aavistella.

Älä huoli, taputtaa maalintekijä Jarkko Iiskola kotijoukkueen sankaria Ville Iiskolaa olalle johdon vaihduttua tasapeliin aivan viime hetkillä.

KJP:n maalinteon aloitti Danil Jegorov, joka on loukkaantumisesta toivuttuaan löytämässä hyvän maalivireen. Jegorov vei kotijoukkueen helteisellä Keskuskentällä johtoon 10. minuutilla, minkä IPS:n Riku Kurkisuo kuittasi 12 minuuttia myöhemmin.

Kotijoukkueen vei uudelleen johtoon Jarkko Iiskola, jonka siirto laitapakista wingeriksi on ollut päävalmentaja Simo Marttilalta hyvä veto. Vastaavasti Niko Nakari uurasti nyt keskikentällä, mikä onnistuu tietenkin myös hyvin, koska erittäin pätkänopeana pelaajana Nakari ehtii hyvin väliin vähänkään puolittaisiin syöttöihin.

Niko Nakari on nopeudella ja notkeudella varma valinta myös keskikentälle.

KJP:n kokoonpanossa olivat viime kauden KJP Susista tutut Leevi Perkiö ja Jussi Lanu, ja muutenkin ottelunsa siirtämään joutunut MYPA näkyi miehistössä, Sasu Hernesniemi, Sisu Häkälä, Kasperi Kinnunen ja Eetu Kangaskolkka.

MYPA:n kokoonpanoon viime kauden 17-vuotiaista noussut Sasu Hernesniemi keskitteli nyt KJP:n paidassa.

KJP:llä on kuuden ottelun jälkeen koossa yhtä monta pistettä. Voitto tuli Savilahdesta ja tappio Ristiinassa. Seuraavaan kotipeliin heinäkuun lopussa joukkue tarvitsee kaikki parhaassa kunnossa olevat miehet riviin, sillä silloin Keskuskentälle saapuu puhtaan pelin Kultsu.

Tilastot

2 - 2

Edustus IPS
(2-1)
10'MaaliJegorov Danil
22'MaaliKurkisuo Riku
38'MaaliIiskola Jarkko
92'MaaliSinkkonen Joonatan