Atte Aarnivirta KJP Edustukseen
Julkaistu: 16.02.2023 23.22

Atte Aarnivirta KJP Edustukseen

KJP Edustuksen uusin sopimuspelaaja on 22-vuotias Atte Aarnivirta. Atte on Purhan ja Korian Ponnen kasvatti, joka on pelannut viimeiset 5 vuotta miesten pelejä Nelosessa. Päättyneellä kaudella Aarnivirta pelasi 16 sarjaottelun lisäksi 1 Suomen Cupin pelin.

Aarnivirta on periksiantamaton kovaa peliä pelkäämätön taistelija. Hänellä on hyvä potkutekniikka ja hän pystyy avaamaan peliä niin lyhyellä, kuin pitkälläkin, kommentoi päävalmentaja Udd uusinta sopimuspelaajaansa. Aarnivirta on valmennukselle ihanteellinen pelaaja, Aten voi heittää useammalle pelipaikalle. Tulevaisuudessa Atesta kuoriutuu varmasti uusia ulottuvuuksia, kun hän pääsee ja joutuu näyttämään joka treeneissä, että kuuluu pelaavaan miehistöön. Parhaimmillaan Aarnivirta on arvokas pelaaja joukkueelle, lisää Udd.

Aarnivirta edustaa jatkossakin mielellään KJP:n väreissä. Aarnivirrasta on hienoa päästä kokeilemaan nyt uutta sarjatasoa monen vuoden jälkeen. Koen viimein olevani valmis uudelle tasolle ja halu kehittyä vielä paremmaksi ja monipuolisemmaksi pelaajaksi on iso, vahvistaa Aarnivirta. Ja mitä parasta, on antaa joukkueen junioriosastolle kovuutta, jota on tullut miesten peleistä vuosien aikana, lupaa Aarnivirta.

#meidänkjp #unelmienjalkapallokenttä #visitkouvola #kouvola #urheilukaupunki #KJP #montajoukkuettayksiseura #kouvolanjalkapallo #kaakonkolmonen #futiskouvola #kouvolanjalkapalloonkjp

KJP - Kouvolan Jalkapallo

Savonkatu 23, 2 krs.

45100 Kouvola


Toimisto avoinna:

sopimuksen mukaan
toimisto@kouvolanjalkapallo.fi


Y-tunnus: 2874407-9


Pankkiyhteys
BIC    OKOYFIHH
IBAN  FI28 5750 0120 3352 20